Kukkaisvoima

Made a small Python blogscript for my own use. Since it maybe usefull for someone else I also did a webpage for it. If interested, see here for more information.

Categories: Kukkaisvoima
Date: 2006-12-31 22:29:38

Kesken jäi

Call of Cthulhu CCG näyttäisi muuttuvan hieman monimutkaiseksi yli kolmella pelaajalla jos se jatkuu pitkään. Peli tietenkin loppuu viimeistään pakkojen loppuessa, mutta tällä kertaa jouduttiin jättämään mielenkiintoinen ottelu kesken ihan ajan puutteen vuoksi. Peliä pelattiin melkein neljä tuntia, eikä loppu ollut vielä lähelläkään. Kaikilla neljällä pelaajalla oli lähes kymmenen hahmoa kehissä ja pari voittokorttia voitettuna. Peli oli kuitenkin aika pahassa pattitilanteessa, sillä kukaan ei pystynyt hyökkäämään viimeisten viiden voittomerkkien saavuttamiseksi. Tästä lähin on varmaan hyvä varata peliaikaa ainakin tunti plus pelaajien lukumäärä.

Pelissä tuli myös ensimmäistä kertaa mukaan kortti Pulp Writer, joka herätti hieman keskustelua toiminnallaan, sillä se vaikutti vähän ylivoimaiselta kortilta. Pelin virallisen keskustelualueen mukaan sen on juuri niin ylivoimainen, kuin miltä vaikuttikin. Sillä siis voi tehdä kaikki hahmot, joilla on vähemmän lonkeroita kuin Pulp Writerilla, hulluiksi.

http://23.fi/kuvat/cocfc-078.jpg

Peli pelattiin Proffassa 19.12.2006 Tommin, Enska, Juken ja Petterin voimin.

Categories: Cthulhu, Pelit
Date: 2006-12-26 22:29:38