Cthulhu-sarjakuvia

Netistä löytyy luettavaksi useita Cthulhu-aiheisia sarjakuvia. Cthulhu ja H.P Lovecraftin Mythos ovat aika suosittuja tietyissä piireissä. Wikipedia osaa kertoa lisää Suurten Muinaisten esiintymisistä populaarikulttuurissa. Sarjakuvista ylivoimaisesti paras on Unspeakable Vault (of Doom). Sarjakuvasta on ilmestynyt jopa 105 sivuinen strippikokoelma painetussa muodossa. Suurin osa sarjakuvan jutuista on kuitenkin netissä luettavissa. Unspeakable Vault (of Doom) sisältää jonkin verran sisäpiirin Mythos-läppiä, mutta kyllä siitä ilman taustatietoakin naurut saa irti.

Categories: Cthulhu, Pelit
Date: 2006-10-23 23:29:38

Uusi pakka

Nyt on hankittu Asylum Pack Cthulhu CCG:hen. Tällä hetkellä on sitten viisi pakkaa kasassa. Asylum Packista sai mielisairaala-aiheisia lisäkortteja. Se ei ollut täydellinen pelipakka itsenäisenä, mutta lisäämällä siitä saadut kortit muihin pakkoihin, sekä pienellä uudelleen järjestelyllä, saatiin yhteensä viisi pakkaa, eli yksi uusi pakka vanhojen lisäksi. Parista aikaisemmasta pakasta tuli myös nyt noiden korttejen ansiosta kaksivärisiä. Ehkä Eldricht Editionin premium starterit eivät ole enää niin hyviä kaksinpelissä muita pakkoja vastaan. Uusi pakka on kolmivärinen. Se koostuu Syndikaatista, Shub-Niggurathista ja Yog-Sothothista. Rikolliset siis veljeilevät hirviöiden kanssa.

Sopivin kortti Asylum Packistä näin ensisilmäyksellä näyttäisi tulleen juuri sopivasti huonoimpaan pakkaan, eli Kytät ja Miskatonicin yliopisto -pakkaan. Kortti on Shadow Team, maksaa 3, omistaa 2 pääkalloa ja erikoiskykynä pudottaa vihollisten kaikilta hahmoilta yhden pääkallon. Niitä tuli vielä juuri sopivasti 3 kappaletta, jotka on siis nyt ympätty yllämainittuun pakkaan :)

Categories: Cthulhu, Pelit
Date: 2006-10-11 23:29:38