Alkuvuoden leffoja

Leffoja ei alkuvuonna tullut hirveästi katsottua. Varsinkaan mitään erityisen hyvää ei osunut kohdalle.

Fright Night (4/10). Kauhukasarileffan uudelleenfilmatisointi. Viimeisen kymmenen vuoden aikana on putkahdellut sen verran hyviä saman genren elokuvia ulos, ettei vakuuttanut. 80-luvun fiilistely voisi jo pikkuhiljaa hiipua pois.

The Inbetweeners Movie (5/10). Lupaavasti alkava komedia brittiteineistä lomalla. Valitettavasti ei ollut tarpeeksi roisi, hauska eikä vakava ollakseen oikeasti hyvä.

Super 8 (5/10). Kovia ennakko-odotuksia kerännyt scifi-pätkä petti. Väsynyttä lällyscifiä ET:n hengessä.

Drive (6/10). Taksikuskin jalanjäljissä kulkeva hipsterleffa. Hitaassa fiilistelyssä on hetkensä, mutta loppuen lopuksi liiallinen teatraalinen tyylikkyys menee jo mauttomuuden puolelle.

Captain America: The First Avenger (3/10). Myös supersankarielokuvat alkavat tulla korvista ulos. Kiva 40-luvun kuvaus on pilattu fantasiteknologialla ja hassuilla hydralaisilla. Parempi kuitenkin kuin Thor (2/10), joka tuntui olevan vain petausta tulevalle Avengers-elokuvalle.

The Girl with the Dragon Tattoo (7/10). Alkuvuoden helmi. Yllättävän ruotsalaisen tuntuinen Hollywood-filmatisointi. Lisbeth Salander on ihastuttavan ihana!

Categories: Leffat
Date: 2012-04-07, 6 years and 78 days ago

Leave reply

No html allowed in reply

Notify me of follow-up comments via email.